Тelefon Kontaktirajte nas

FERTICARE – Vaš oslonac i podrška na putu do roditeljstva

Ferticare je klinika za reproduktivnu medicinu koju je osnovao uvaženi lekar dr. Petr Uhr, dr. sc. Klinika Ferticare nudi dugogodišnje iskustvo u oblasti reproduktivne medicine i genetike, ne samo u Češkoj, već i u susednim zemljama. Naša klinika sarađuje sa renomiranim centrima reproduktivne medicine na najvišem stručnom nivou i koristi najsavremeniju laboratorijsku opremu u skladu sa poslednjim naučnim dostignućima. O našim pacijentima iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije brine se direktno MUDr. Sonja Lazarovska, sa svojih 30 godina iskustva u oblasti ginekologije i akušerstva, kao i 20 godina iskustva u oblasti asistirane reprodukcije.

Stručni tim specijalista na čelu sa MUDr. Sonjom Lazarovskom

Sonja Lazarovska

Iskusni tim specijalista klinike Ferticare fokusiran na pacijente iz: Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije predvodi MUDr. Sonja Lazarovska, vrhunski stručnjak u oblasti lečenja neplodnosti u Češkoj.

Nudimo mogućnost komunikacije na vašem maternjem jeziku.

Lečenje neplodnosti sprovodi se u skladu sa najsavremenijim stručnim standardima i tehničkom opremom. Svim našim pacijentima obezbeđujemo jedinstveni, profesionalni i visoko individualni pristup lečenju neplodnosti, kako bismo zajedno ostvarili najbolje rezultate u srdačnom i prijateljskom okruženju naše klinike.

Iza nas stoje stotine zadovoljnih pacijenata. Naša klinika privlači pacijente iz cele Evrope zahvaljujući visokoj stručnosti i iskustvu, a pre svega tehnološkim inovacijama u oblasti reproduktivne medicine i embriologije.

Nudimo metode veštačke oplodnje IUI, IVF, ICSI i brojne druge, kao i dostupan program donacija bez čekanja i otvorenost za alternativne pristupe.


Naše usluge

Upoznajte Ferticare

Ferticare je ginekološka klinika za vantelesnu oplodnju, pod vodjstvom u svetu cenjenog i poznatog doktora MUDr. Petra Uhera, PhD.

U lečenju neplodnosti proizilazimo iz višegodišnjeg iskustva vantelesne oplodnje kako u Češkoj, tako i u susednim zemljama. Uobičajena je za nas uljudna, a pre svega diskretna nega i briga za pacijente. Individualni i profesionalni pristup omogućuje nam da precizno odgovorimo na potrebe naših klijenata.

Upoznajte naš tim

Ferticare Clinics