Klinika Ferticare

Ferticare SE je klinika reproduktivne medicine i ginekologije, koju je osnovao poznati i cenjeni doktor MUDr. Petr Uher, Ph.D.

Oslanja se na dugogodišnje iskustvo filijale u Karlovim Varima, Karlsbad Fertility i nudi svojim klijentima samo one najbolje, isprobane procedure.

Dr. Petr Uher i njegov tim imaju dugogodišnje iskustvo na polju reprodukcijske medicine i genetike, ne samo u Češkoj republici, ali i u susednim zemljama.

Raspon usluga koje pruža klinika Ferticare, kreće se od osnovnih ginekoloških pregleda ili genetike, do lečenja neplodnosti korištenjem najnovijih laboratorijskih metoda.

Naša klinika saradjuje uvek na najvećem medicinskom nivou i koristi najnovije laboratorijske metode, u skladu sa poslednjim naučnim saznanjima.

Kod tako osetljive i intimne teme, kao što je nemogućnost zatrudneti prirodnim putem, igra ključnu ulogu poverenje.

Ukazano poverenje i predanost dobrim stručnim rukama je krajnji temelj uspeha, na putu ka željenoj porodici.

Zato se ljubazna, precizna i pre svega diskretna podrška kod nas, sasvim podrazumeva.

Zbog našeg individualnog pristupa i porodične atmosfere na klinici nas klijenti veoma cene, a mi možemo da ispunimo njihove konkretne želje, na putu ka željenoj porodici.

Zašto mi

 

 

Naše klinike:

Adresa

FertiCare SE
Radlická 3185/1c , Praha 5, 150 00

Ordinacije:
FertiCare Prague:
Radlická 3185/1c, Praha 5
FertiCare Karlsbad Fertility:
Bělehradská 1042/14, Karlovy Vary

Gore ▴
© FertiCare SE is a member of the group GeneraLife formed by Universal Clinics S.L.U. and Dr Petr Uher and their respective subsidiaries.